Werkplaats

Onze diensten

In het kloppende hart van onze garage staat ons team klaar om de volgende diensten aan te bieden:

Periodiek onderhoud & herstellingen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk om uw wagen geregeld grondig te laten nakijken. Wacht daarbij dus niet totdat problemen zich vanzelf aandienen! Een goed onderhouden wagen gaat bovendien langer mee en geeft u een gerust gevoel onderweg. Als onafhankelijke garagisten zijn we vertrouwd met verschillende merken. Ons onderhoud wordt altijd volgens de richtlijnen en instructies van de fabrikant en met originele wisselstukken uitgevoerd.

Periodieke keuring

Wij nemen uw zorgen weg tijdens een periodieke keuring van uw voertuig. Vooraf plannen we uw afspraak in en garanderen we dat uw wagen vooraf grondig wordt nagekeken.

Koetswerkherstellingen

Ondanks het feit dat de meest recente voertuigen tegenwoordig uitgerust zijn met allerlei technische snufjes om aanrijdingen te voorkomen, is een ongeluk(je) soms toch sneller gebeurd dan gedacht. Onze garage is voorzien van een eigen installatie voor koetswerkherstellingen. U kan vooraf op een correcte en transparante offerte rekenen. Bij tussenkomst van uw verzekeringsmaatschappij regelen wij het contact met het expertisebureau.

Takeldienst

Heeft uw wagen er de brui aan gegeven of was u betrokken bij een verkeersongeval? In dat geval voorzien wij veilig transport naar onze garage.

Banden

Goede en kwalitatieve banden zijn uiterst belangrijk als u veilig de weg op wil. J-Wheels Automotive bv is verdeler van diverse merken. Door onze just in time-leveringen kunnen we bepaalde onderdelen als die niet voorradig zijn die de volgende werkdag al laten leveren, zelfs als het om niet-courante afmetingen gaat. We kijken graag samen met u naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Velgen

Een wagen ziet er nog mooier uit met de juiste set velgen. In onze showroom kan u heel wat modellen komen bezichtigen. We verkopen enkel hoogwaardige velgen waarvan u jarenlang kan genieten. Als u toch een boordsteen geraakt zou hebben, dan kan u eveneens bij ons langskomen om uw velgen te laten herstellen. Zo zien uw wielen er weer zo goed als nieuw uit.

Veren & schroefsets

Wil u graag een unieke look aan uw wagen geven, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange praktijkkennis kunnen we u bijstaan om de juiste keuzes te maken om van uw wagen een prachtexemplaar te maken. Denk maar aan schroefsets, spoorverbreders, Maxton Design-componenten en andere hulpmiddelen.

Onderhoudsproducten

Een wagen krijgt op de baan heel wat te verduren. Daarom verdient hij het om onderhouden te worden met niets dan de beste onderhoudsproducten. Wij zijn trots om verdeler te mogen zijn van de producten van Meguiar’s. U kan bij ons terecht voor deskundig advies over hun gebruik. Daarenboven beschikken we over een breed assortiment aan onderhoudsproducten voor zowel de binnen- als buitenkant van uw wagen!

Velgen

Verlagingen

Uw wagen laten onderhouden,
herstellen of keuren?

Maak vandaag nog een afspraak!

velgen kuisen
onderhoud auto
uitlijningen autos

Onderhoud & herstellingen doorgaans op afspraak

We verkiezen het om op afspraak te werken, maar begrijpen als geen ander dat dringende zaken niet altijd op zich kunnen laten wachten. Daarom proberen we wachttijden tot een minimum te beperken en gaan we samen met u op zoek naar het geschiktste moment voor een onderhoud of herstelling.

Als u dat wenst, kunnen we een vervangwagen ter beschikking stellen. Wil u meer weten over onze onberispelijke service? Aarzel dan niet om ons te contacteren.